[verberg menu]
[versie voor blinden en slechtzienden verlaten]
[Putte Algemeen] [Bestuur] [Diensten] [Leven en Welzijn] [Veiligheid en Hulpdiensten] [Economie en Werk] [Mobiliteit en Werken] [Bouwen en wonen] [Milieu en natuur] 
[Vrije Tijd] 

 Zoek
versie voor blinden & slechtzienden

activiteiten

Winterwandeling

PRAKTISCH
Organisatie gemeentebestuur Putte
Waar? 

Vertrek: cafetaria sporthal Putte - Mechelbaan 604

Wanneer? op zondag 11 januari 2015
Om? 9 uur - 15 uur
Prijs? 2€ (kinderen -12j.gratis)

info

Na de succesvolle wandelzondagen van de voorbije jaren kan je op zondag 11 januari wandelen in Putte. De wandeling gaat langs open velden, door donkere bossen en mysterieuze plekjes terwijl men kan genieten van mooie vergezichten.

Tijdens de wandeling er is een rustplaats in het Dienstencentrum Het Lijsternest dat voor deze gelegenheid geopend is vanaf 10u. De wandeling vertrekt en eindigt in de cafetaria van de sporthal aan de Mechelbaan 604. Na de wandeling krijgen alle deelnemers soep en een kleine attentie aangeboden.

Vertrekken kan tussen 9 uur en 15 uur. De totale lengte van de wandeling bedraagt 11 kilometer. Er is ook een verkorte versie van 6 kilometer beschikbaar.

Je hoeft niet vooraf in te schrijven en deelname kost 2€ (kinderen -12j. gratis).

Deze wandeling kadert in de wandelreeks van heerlijk wandelen in de Kempen. Indien je deelneemt aan vijf wandelingen maak je kans op één van de vijf manden met streekproducten zoals Berlaarse chocolaatjes, Heistse wijn, Tripel Dynter uit Lille en natuurlijk de Putse Ridders. De brochure kan je vinden op de gemeentelijke website.

Meer info
Dienst toerisme
Tel. 015 76 78 87
e-mail: toerisme@putte.be
 
versie voor blinden en slechtzienden verlaten
BlindSurfer (nieuw venster)