[verberg menu]
[versie voor blinden en slechtzienden verlaten]
[Webshop] [Putte Algemeen] [Bestuur] [Diensten] [Leven en Welzijn] [Veiligheid en Hulpdiensten] [Economie en Werk] [Mobiliteit en Werken] [Bouwen en wonen] 
[Milieu en natuur] [Vrije Tijd] 

 Zoek
versie voor blinden & slechtzienden

activiteiten

Winterwandeling

PRAKTISCH
Organisatie gemeentebestuur Putte
Waar? 

Vertrek: Gemeenschapslokaal Grasheide, Pastorijstraat 1A

Wanneer? op zondag 10 januari 2016
Om? 9 uur - 15 uur
Prijs? 2€ (kinderen -12j. gratis)

info

Na de succesvolle wandelzondagen van de vorige jaren stellen wij dit jaar de nieuwe editie voor. Op zondag 10 januari is het de beurt aan deelgemeente Grasheide. Een wandeling die vooral het landelijk karakter benadrukt. Kom genieten van de mooie natuur en de weidse zichten. Na de wandeling is er voor iedere deelnemer gratis soep.

De start van de wandeling is voorzien aan het Gemeenschapslokaal Grasheide gelegen aan de Pastorijweg 1A. Vertrekken kan tussen 9 uur en 15 uur. De totale lengte van de wandeling bedraagt 12 kilometer. Er is ook een verkorte versie van 7,5 kilometer beschikbaar. Je hoeft niet vooraf in te schrijven en deelname kost 2 euro (kinderen -12 jaar gratis).

Deze wandeling kadert in de wandelreeks van heerlijk wandelen in de Kempen. Indien je deelneemt aan vijf wandelingen maak je kans op één van de twaalf manden met streekproducten zoals Berlaarse chocolaatjes, Heistse wijn, Tripel Dynter uit Lille en natuurlijk de Putse Ridders.

Meer informatie over deze wandelreeks met bijhorende brochure vind je via deze link.

Meer info
Dienst toerisme
Tel. 015 76 78 87
e-mail: toerisme@putte.be
 
versie voor blinden en slechtzienden verlaten
BlindSurfer (nieuw venster)